Ако сте родени на една от тези дати, ви чака бляскаво бъдеще

За всеки е важно на коя дата е роден и съвкупността от числата и подредбата на звездите определя до някаква степен нашия житейски път и качествата, които притежаваме.

В нумерологията има теория, че хората, родени на тези дати, без значение от месеца и годината, имат по-специален кармичен дълг. Не че и останалите нямат, но специално при тези той трябва на всяка цена да бъде изпълнен в рамките на този живот, пише Дарик. Ако денят ви на раждане съвпада с тези числа, вижте какво се очаква от вас:

Хората, родени на 13-ти

Това са хората, които ще сбъдват всяка своя мечта и цел, но е нужно да се научат да се справят с препятствията. След всеки провал те се сриват емоционално, спират да вярват в себе си, имат чувството, че светът им се руши. Вместо да си вземат поука и да са благодарни, че имат такава възможност. Всяка цел в живота си те ще постигат задължително с едно или две препятствия. Но това не бива да ги плаши, напротив. Трябва да разберат, че получават 2 в 1 – хем постигната цел, хем научен урок. Просто не бива да приемат провалите като нещо негативно. Това е техният кармичен дълг – да станат успешни, но и психически силни личности.

Хората, родени на 17-ти

В предишните си животи твърде много сте злоупотребявали със свободата си и сега е необходимо да промените това. Вие сте склонни към фриволно поведение – да изневерявате, да не се съобразявате с другите, да правите каквото си искате. Е, вашият кармичен дълг е по-малко да се подхлъзвате по изкушенията и да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, бизнес развитие, учение. Смята се, че вие имате силите да промените света, стига обаче да се съсредоточите към целите си и да станете по-сериозни и улегнали.

Хората, родени на 21-ви

Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате новаторски. Вие носите кармичния дълг да инициирате и да водите останалите след себе си. За целта се изисква много смелост и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, само е необходимо да повярвате в себе си. Не бива да сте иронични и цинични – това ви поведение ще създаде отрицателна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовния път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате начало на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на животинка, да направите креативна промяна на работното място, да посетите ново място, за да направите идеята реалност.

Хората, родени на 29-ти

Вие сте хората, които е необходимо да са морална и емоционална подкрепа на останалите. Склонни сте към самовглъбяване и затваряне, склонни сте да си стоите предимно вкъщи. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Да давате съвети, да изслушвате, да помагате, да мотивирате. Кармичният ви дълг е изключително важен, тъй като благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота! Посланици на доброто, раздавачи на надежда, мъдри съветници – това е съдбата ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *