Алена вещае кошмарна седмица за тези зодии! Не са Дева и Телец

Вижте какво вещаят звездите през седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен

Предстои ви ползотворна седмица, изпълнена с възможности за реализация и усъвършенстване в личностен и в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото.

Периодът може да не е така безоблачен за вас, ако сте занемарили дадени задачи. Дори да ви се струват досадни, довършете ги, защото ще получите ценен опит.

Телец
Може да получите очакваното признание в работата, а също така и някаква награда – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово – всички облаги ще бъдат резултат от старанието, което сте положили през изминалите седмици. Анализирайте внимателно ситуацията – помислете какво точно искате и чак тогава действайте.

Близнаци
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде поставен върху усъвършенстването и практическата работа. За онези от вас, които са свикнали да се носят по течението, периодът ще премине тихо и спокойно. Ако обаче сте по-амбициозни, сега е времето да действате. Отделете задължително време за разходки сред природата.

Рак
Ще се настроите по-добре към астрологичните влияния, ако си зададете въпроса: „Какво още е възможно да свърша, за да въведа ред в живота си?“ След като си отговорите, организирайте се и действайте – шансът да постигнете целта си ще бъде голям. Може да се наложи да се захванете с много неща, зависи какво е на дневен ред в момента.

Лъв
Препоръката към вас е да не се разпилявате, а да се концентрирате – така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате напразно от този или от онзи и да се притеснявате за бъдещето – важно е да въведете ред в собствената си глава, защото без вътрешно спокойствие трудно ще взимате правилните решения.

Дева
Звездните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното ви спокойствие, за да бъдете по-ефективни в работата си. Опитайте се да владеете емоциите си и не се поддавайте на самосъжаление. Дори да смятате, че някой е постъпил несправедливо с вас, бъдете великодушни. Чудесно би било да си направите равносметка и да си вземете поука.

Везни
Тази седмица ще бъде успешна за вас, що се отнася до работата и творческите проекти. Ако сте по-внимателни и следвате уверено пътя, по който сте поели, , няма за какво да се притеснявате. Всичко ще върви нормално и може да получите и награда. От вторник нататък ще имате енергия и късмет.

Скорпион
Искате или не, през дадения период ще трябва да мислите и върху някои практични въпроси. По-добре свършете каквото трябва, за да нямате бъдещи проблеми. В работата пък обърнете внимание на малките детайли. Във ваша полза ще е, ако не бързате.

Стрелец
Вероятно доста ще разсъждавате, затова е добре да си осигурите лично време и уединение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в личния си живот. Добрата новина е, че има изгледи умуването да даде добри резултати. Не е изключено ваш приятел да ви помогне да намерите истината.

Козирог
Започналите наскоро процеси на промени и осъзнаване ще търпят положително развитие. Не се учудвайте обаче, ако всичко изглежда по старому – положителният развой при вас ще засяга по-скоро душевния ви свят. Опитайте се да се отървете от нездравословните ви навици и стари модели на мислене.

Водолей
През идните дни ключът за успех в служебните дела е в това да вложите повече старание. Безсмислено е да бързате и да искате всичко да се случва на мига. Възможности за изява и развитие в кариерата няма да ви липсват. Точно сега имате големия шанс да покажете какво можете.

Риби
Вие ще бъдете сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всеки от вас то ще бъде в различна област. Ще получите вниманието и признанието, от които имате нужда и вероятно ще бъдете възнаградени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *