Алена ни дава печелившия подход за идната седмица!

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Очаква се за вас идната седмица да бъде сравнително спокойна. Особено благоприятни ще са всички действия, свързани с преговори и общуване – ще намирате лесно общ език с околните. Ще водите активен социален живот, а в личните отношения всичко ще върви леко, без излишни сътресения. Важно е да отделите внимание на близките си.

 

Телец
Идната седмица ще започне спокойно и по обичаен начин, а това ще ви даде възможност да се заредите с положителна енергия, защото сте представители на зодиакален знак, който не обича промените.

През втората половина на периода е възможно да възникнат професионални или лични проблеми, но ще ги разрешите бързо и лесно, като общувате и не се инатите.

Близнаци
Ще настъпи моментът да се откроите, да блеснете, да покажете на какво сте способни. За нищо на света не стойте в сянка и не проявявайте излишна скромност. 26 юни е денят за ново начало. Каквото и да започнете, има шанс да е успешно, стига да ви е интересно и да проявявате постоянство. Що се отнася до личния ви живот, там всичко ще се случва с лекота.

Рак
Не допускайте колебанията. Нека променливото настроение не ви отказва да преследвате поставените цели. Много е важно да сте съсредоточени, дисциплинирани и упорити. Само така ще постигнете желаното в професионален план. В личната сфера пък моментът е подходящ да поемете по-сериозна отговорност за връзката си. Трябва да проявявате разбиране.

Лъв
През идната седмица ще настъпи много подходящ момент за извършване на промяна – вътрешна и външна. Ако не успеете да постигнете търсения ефект с нова визия, то вероятно ще блеснете по друг начин – с талант, с чувството си за хумор или с цялостното си присъствие. И в романтичен план ще се радвате на щастие.

Дева
В началото на периода ще преживеете доста приятни мигове със своите близки. Изобщо няма да усетите как е минало времето. Предстоят ви вълнуващи пътешествия, за част от които не сте и предполагали, че ще имате възможност да реализирате. Професионалните ви дела ще се развиват чудесно, особено ако работата ви е свързана с пътувания и срещи.

Везни
Помислете добре какво ви се прави. Не забравяйте, че от дълго време работите на пълни обороти и определено заслужавате нещо по-добро. Средата на периода ще ви донесе дългоочаквана почивка – не пропилявайте своя шанс да се отдадете на релакс. Вашата общителност ще намери поле за изява. Ще се радвате на душевно спокойствие и на хармония с останалите.

Скорпион
Сами ще усетите, че нещата не вървят добре – отношенията ви с близък човек внезапно ще се вложат в началото на периода. Бихте могли да се правите, че не забелязвате приближаващия край, но това няма да продължи вечно. По-скоро се опитайте да преодолеете кризата. Действайте с вяра, че в определен момент ще стане по-добро за вас.

Стрелец
И през следващите 7 дни няма да правите абсолютно никакви планове – нещата просто ще се случват по приятен за вас начин. Реално нищо не ви пречи да се отпуснете и да се наслаждавате на мига. Общуването с околните ще върви по вода и ще успявате да постигате целите си с лекота. Внимавайта за какво и колко харчите. Може да изпитате известни финансови затруднения.

Козирог
Най-сетне ще осъзнаете, че се намирате на житейски кръстопът. От едната страна ще стои желанието ви за близост с даден човек. От друга обаче, знаете, че това е обречена връзка. Ще трябва най-сетне да вземете решение, колкото и да ви е трудно да го сторите. В края на периода ще ви падне камък от сърцето и ще можете най-сетне да се порадвате на живота.

Водолей
Имате усещането, че в службата ви се задава буря и както винаги, вътрешният ви глас не ви лъже. Опитайте се да потърсите резервен вариант, защото доста неприятности ще се струпат на главата ви още в началото на идната седмица. Наложете си търпение и изчакайте да мине малко време. Периодът е подходящ да прекарвате по-дълго време с близки хора.

Риби
Не влизайте в спор, ако усетите, че човекът срещу вас е агресивен – може да си навлечете големи главоболия. Пиперливият език ще вбеси най-близките ви хора. Задачата ви сега е да спасите това, което може да се доразвие. Смекчете поведението си, преди някой да ви се обиди. Имате нужда от почивка, но още не можете да намерите време за нея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *