Алена предупреждава: Следващата седмица планетите ще са в особена конфигурация, да внимават тези зодии

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще можете да си дадете заслужена почивка, защото така или иначе в професионално отношение едва ли ще се случва нещо кой знае какво. Възможно е дори да усетите известен застой, но това не бива да ви притеснява – така ще е през летните месеци.

Бъдете търпеливи и не се ядосвайте, ако нещата не се случват според плановете ви.

Телец
Добре е да преодолеете поне за кратко вродената си склонност да упорствате. В случай, че някой или нещо ви дразни, помислете дали не е по-добре да обсъдите проблема с въпросния човек и да споделите от какво имате нужда, вместо да очаквате той да отгатне потребностите ви.

Близнаци
С работата, присъствието и идеите си ще се превърнете в опора на много хора. Те ще очакват от вас закрила, финансова и морална подкрепа. Полезните ви контакти с партньорства с надеждни личности ще бъдат гаранция за успешно развитие на общите ви дела. Каквито и трудности да срещнете по пътя си, ще съумеете да приключите в срок започнатото, поддържайки коректни отношения и чиста съвест.

Рак
Вашата грижовност често ви подтиква да поставяте чуждите потребности и желания пред своите, но имайте предвид, че това ще ви направи по-изнервени през идната седмица. Ще се чупите за всичко и дори може да се обидите на някого. Ако имате подобни преживявания, дайте си малко време, за да се успокоите, а после обърнете внимание на себе си и се поглезете.

Лъв
Идната седмица ще бъде ключова за вашия знак, защото някакво събитие или решение, което ще вземете, ще придобие голямо значение и дори ще обърне посоката ви на развитие в дадена житейска област. Може при вас да се върнат хора и проблеми от миналото или някаква ситуация да предизвика сериозен размисъл.

Дева
Отношенията ви с приятели и колеги ще ви причинят известни безпокойства. Прекрасно е, че искате да сте полезни и да не вредите на никого, но прекалената ви доброта може да ви направи лесна плячка за използвачите. Ако усетите, че на работното ви място има несправедливост, преценете дали трябва да полагате усилия.

Везни
Ако в някакъв момент усетите, че ви липсва енергия, че не изпитвате радост от живота, това вероятно е знак, че сте потънали в служебни и домашни задължения и сте забравили да се забавлявате. Сега е моментът да направите нещо – да отделите време за хобито си, за ди припомните любимо занимание от детството. Дори да е нещо малко, удоволствието ще ви ободри и ще се почувствате много по-добре.

Скорпион
Около 7 август може да научите новини във връзка с делови въпрос, който особено много ви вълнува. Ако през идната седмица ще трябва да се свърши нещо важно, залагайте на екипната работа. За да бъде постигнат максимално добър резултат, всички, които имат отношение към проблема, следва да обединят силите си. В случай, че се опитате да действате сами, нищо чудно да ударите на камък.

Стрелец
На дневен ред излизат паричните въпроси, свързани с личните ви финанси, със семейния бюджет или с бизнеса ви. Макар че със сигурност ще ви се иска да разпуснете, старайте се да харчите с мярка, защото в противен случай положението ще се усложни. Помислете какво бихте могли да направите в бъдеще, за да по-стигнете по-добър баланс между приходите и разходите си.

Козирог
Имате амбицията да изпълните докрай намеренията си, а не се замесляте за физическото си и психическо здраве. Действията ви са насочени в много посоки, но добре е, че си давате сметка за предишни грешки. Уменията ви на организатор ще си проличат през идната седмица и за кратко време ще отхвърлите много работа.

Водолей
През идната седмица се опитайте да не мислите толкова много, а се вслушвайте повече в интуицията си. Именно тя ще ви подскаже как да постъпвате. За да чувате вътрешния си глас по-ясно, може би ще ви е полезно да отделяте малко време, през което да оставате насаме със себе си. Не позволявайте да ви обърква случващото се в околния свят.

Риби
Ако влагате сърцето си в това, което правите, не се притеснявайте за работата и парите си. Ще получите добра оценка, чийто финансов еквивалент ще ви удовлетвори. Постигнатото ще ви даде увереност да разширите дейността си. Хубавото е, че и занапред ще намирате подходящите хора, с които ще реализирате докрай блестящите си идеи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *