Английски кръг в пиринската бундеслига с 5 двойки, само ураганите и граничарите врътнаха хикс

Пет победи за гостите, 1 хикс и нито един домакински успех превърнаха в английски кръг 20-ия в зона „Струма 2“ на пиринската бундеслига. Лидерът „Подгорец“ удържа първата позиция, след като се разправи с 4:0 като гост на „Вихър“. Две попадения за тима от Коларово вкара Петьо Динков, по веднъж се разписаха Методи Стоименов-Геелс и Димитър Мицков, на два пъти гредите помогнаха на кавракировци след удари на бившия десен бек на „Беласица“ Иван Танчев-Чакъро. „Светкавица“ /Митиново/ взе важна победа с 2:1 при визитата си в с. Беласица и продължава да е рамо до рамо с коларовци на върха, но с мач в повече. Марио Чоканов откри резултата за домакините в 24-та мин., обрата за мълниите след почивката сториха Тома Яръмов /52/ и Росен Симонски /77/.

Заради продължаващото наказание „Огражден-Първомай 1955“ домакинства на терена на „Струма“ в Марикостиново и загуби с 1:3. Динчо Георгиев бе точен в 11-та мин., но актуалният зонален първенец взе нещата в свои ръце след паузата чрез Георги Младенов /48/, Веселин Найденов /68/ и Марин Георгиев /72/.

„Стрела“ падна с 1:4 в с. Генерал Тодоров, където прие местните железничари. Иван Михайлов /18/ откри за тима от ромския квартал, „Локомотив“ надделя през втората част с попаденията на Илия Касапов /52/, Иван Манолчев /60/ и Стоян Касапов /65,80/. „Калабак“ /Самуилово/, който трябваше да гостува в Кърналово, прибави 3 точки към актива си без игра със служебно 3:0 след отказа от първенството на „Огражденец“.

Единствено мачът в Михнево завърши при резултат, различен от двойка, след като „Ураган“ и гостуващият „Граничар“ /Копривлен/ спретнаха атрактивно равенство 2:2.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *