Андреа: Имам уплах от булченски рокли, получавам паник атаки

Певицата Андреа гостува в предаването „Тази неделя“ по bTV и коментира връзката си с боксьора Кубрат Пулев. Блондинката призна, че също като Кобрата иска да има голямо семейство. Боксьорът преди дни разкри, че иска пет деца. Андреа разкри, че има уплах от булченски рокли и получава паник атаки.

„Когато той тренира за мач, избягваме да се виждаме. Той спазва режим. Става много рано, има определени часове, в които трябва да спи. Храни се по определен начин. Това са все неща, които са разминават с моя режим. Затова е по-добре да не се виждаме, за да не му преча. Мисля, че така е нормално“, коментира Андреа.

„Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач той се настройва към него, а аз към музиката“, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

„Имам уплах като видя булченска рокля. Преди години ме снимаха за каталог и трябваше да облека сватбена рокля. Стана ми лошо, почервенях. Нещо като алергия се получи. Когато свалиха роклята, се почувствах много добре. Успокоих се. Паник атака получих. Харесвам сватбите. Много са романтични. И двамата сме „За“, когато тръгнем да създаваме семейство. Споделяме чувството, че когато се създават деца, трябва да сте оженени. Не съм мислела дали искам голяма и тайна сватба“, разкри блондинката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *