Андрей от „Сблъсък“ се оженил тайно

Известният продуцент и тв водещ Андрей е сключил брак с половинката си Емануела Толева, издадоха негови близки, цитирани от в. „Уикенд“.
На всичкото отгоре прочутият водещ ще става и татко. Чаровната моделка и бивша баскетболистка е бременна в четвъртия месец и този радостен факт е главният виновник двамата с любимия й да сключат брак дискретно и по бързата процедура. Затова и сватбата преминала в тесен семеен кръг и без излишна показност.
Това е втори брак за Андрей след този със сръбската красавица Даниела Янкова, за която се венча през 2009 г., а съвместният им живот продължи само няколко месеца.
„Категорично съм против брака. Ако двама души се обичат, могат да бъдат щастливи и без да се разписват в гражданското. Веднъж сгреших да направя личния си живот публично достояние, вдигнах голяма и пищна сватба, широко отразена в медийното пространство, но след време съжалих за решението си“, споделяше неведнъж Андрей пред медиите в трудния си период след развода си с Даниела. Тогава той се кълнеше, че и насила да го накарат, повторно пред олтара той нямало да застане.
С времето обаче популярният тв водещ улегна, помъдря и явно най-накрая е открил голямата любов в лицето на хубавата Емануела. Смуглата красавица, която има сестра близначка на име Доротея, преди години се е занимавала професионално с баскетбол, а благодарение на високия си ръст от цели 181 см дължи кариерата си впоследствие и на манекенка. Само след няколко дни пък, точно на 14 февруари, двете дами ще навършат 31 години.
Андрей и Емануела са заедно от 2 години, а огънят на любовта между тях пламнал на възможно най-необичайното място, за което едва ли бихте се досетили – пред контейнер за боклук, където двамата изхвърляли битовите си отпадъци в един и същи момент. Въпреки че бил по чехли и анцуг, продуцентът решил смело да заговори стройната красавица и се сдобил с телефонния й номер. Тя пък от своя страна било впечатлена от невероятното му чувство за хумор. В резултат на всичко това любовните отношения помежду им се развили скорострелно.
Запознати издават, че в продължение на 6 месеца влюбените правили опити за бебе, но все не се получавало. Точно в най-неочаквания момент, когато Емануела едва не се отчаяла, чудото се случило и тя забременяла. Очаква се чаровната брюнетка да роди през лятото, а полът на бебето все още е неизвестен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *