Ани Салич запозна децата с новия си

Само два месеца след като пламна любовта им, новинарката Ани Салич запозна новото си гадже с двете си деца.

Журналистката и нейният любим бяха на семейна почивка заедно с Хана и Лазар в китното курортно градче Антиб във Франция.

Банкерът лично поел всички разходи по екскурзията, включително и джобните за тийнейджърите, за да направи добро впечатление. И според близки до новинарката, стратегията на новото й гадже се оказала успешна. Хана и Лазар много харесали банкера и не изпитвали никакви угризения заради баща им Бранко, пише „Галерия“.

Още докато течал разводът на родителите им, двете деца изцяло подкрепяли Ани и били наясно с изневерите и другите пороци на татко си. Затова сега Хана и Лазар били доволни от новата връзка на майка си.

За аферата на Ани Салич – вече Валеова – с банкера разкриха неотдавна нейни колеги. По думите им новата връзка й се отразявала прекрасно. Ани видимо разцъфнала, благодарение на невероятното отношение на гаджето й към нея и децата.

За новия мъж в живота й се знае само, че е с няколко години по-млад от нея банкер. Господинът работи на висока позиция в една от големите български банки с чуждестранно участие и е доста заможен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *