Ани Салич изпаднала в кома, коремът й се напълнил с кръв

Най-важният мъж в живота на Ани Салич в навечерието на 49-ия ѝ рожден ден е нейният син. След раздялата с бащата на децата ѝ – Бранко, до нея вече има нов човек, но синът Лазар и дъщеря ѝ Хана винаги ще бъдат на първи план. Най-трудните моменти за новинарката са именно двете ѝ раждания.

При първата бременност всички вървяло по мед и масло до момента, в който Салич не решила да пътува стотици километри до Сърбия, където били родителите на мъжа ѝ. Докато шофирала, изведнъж ѝ прилошало, а Бранко, който се возел на съседната седалка, хванал волана и предотвратил катастрофа, пише Ретро. После я закарал в най-близката болница, където лекарите от спешния кабинет установили, че коремът ѝ е пълен с кръв и има опасност както за нейния живот, така и за този на плода.

След като я оперирали, Ани изпаднала в кома. Бързо излязла от това състояние, но все още била критичен пациент. В продължение на 6 месеца тя лежала прикована за болничното легло и пиела по 23 хапчета на ден. Цялото ѝ тяло било насинено, защото ѝ вливали по две системи на всеки 24 часа. Цяло чудо било, че оцеляла, а синът ѝ Лазар се родил съвсем здрав.

Дълго време обаче тв звездата не можела да се престраши да забременее повторно, а и до днес сънувала кошмари и плачела на всеки рожден ден на голямото си дете. Малката Хана се появила по-лесно, но непосредствено след раждането на Ани ѝ открили образувание в гърдата и се наложило отново да легне под ножа. Лошият късмет на новинарката обаче не спира дотук. Здравословните проблеми на Ани следват един след друг. Неотдавна журналистката падна жестоко пред входа на Военна болница и натроши на сол единия си крак.

След поредица от операции лекарите събрали крайника ѝ с помощта на 7 пирона, които извадили, отново на операционната маса, но след 6 месеца. Серията лични проблеми не успя да спре телевизионерката, която продължава да хвърля пот за кариерата си и вече е една от ветеранките в новинарските блокове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *