Антон Хекимян: Бях на дъното от любов!

Антон Хекимян е известен сред колегите си като работохолик, което му пречи в любовта.

Миналата година той се раздели с дългогодишната си приятелка Василена Гръбчева, която е репортерка в Нова телевизия. Двамата бяха двойка в продължение на четири години и Антон вече дори говореше за брак и дете, докато блондинката не го напусна. Причините за раздялата така и останаха в тайна. Двамата спряха да се появяват заедно и да пускат общи снимки във фейсбук още през лятото на миналата година.  Василена първа обяви раздялата, но и тя не каза какви са причините. Самият Антон е признавал, че е тежък характер и съжителството с него не е лесна работа, пише „Галерия“.

С Василена днес поддържат приятелски отношения за разлика от предишната му връзка която продължава две години. За нея той прави истински чудеса от любов.

„Приех раздялата с бившата ми приятелка много тежко, бях на дъното. Две години изкарахме заедно. Не мога да скрия, че над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга жена“, разкрива тв водещият, който дори мислел за брак с жената, която му разбила сърцето.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *