Артистичният секретар на театъра Мая Михайлова и съпругът й, бивш горски шеф в Пиринско, за трети път станаха баба и дядо

На празнично матине събра понеделнишки екипа на Драматичния театър в Благоевград артистичният му секретар Мая Михайлова, която от събота очаква старта на работната седмица да почерпи за първа рожба на сина си Веселин и нежната му половинка Ирена. Щастливата баба беше поръчала питка, наречена за здраве на внучето си, и нареди богата софра с деликатеси в чест на малкия юнак.
Бебето се появи на бял свят в Германия, където родителите му се срещнали преди години, още като студенти. В момента и двамата работят в гр. Есен, европейската зелена столица за 2017 г. Веселин е компютърен специалист в мощна компания, а съпругата му е икономист. Първото им бебче носи красивото име Даниел.
Това е третото внуче на Мая и съпруга й, бившия горски шеф в Пиринско инж. Светозар Михайлов. Дъщеря им, която живее със семейството си в Англия, първа ги направи баба и дядо, като ги дари с внучка и внук.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *