Астрологът Павел Глоба: Идва истински кошмар за три зодии

През декември звездите ще донесат изключителни изпитания за три зодии, прогнозира астрологът Павел Глоба. Ако те са наясно, че трудностите са временни и ще отминат, ще сведат до минимум и неприятните последствия.

Ето кои са губещите зодии през декември:

Близнаци 

За Близнаците декември ще бъде истинско изпитание. Месецът ще започне със здравословни проблеми, които ще ги накарат да се почувстват изтощени и неактивни.

Ще ви бъде трудно да вършите работата си, което ще доведе до намалена работоспособност и производителност. А това – до финансови проблеми. 

За съжаление, липсата на пари няма да е единствената неприятност, която ви чака през този месец. Стресът ще ви накара да започнете да избухвате срещу най-близките си. През втората половина на месеца вътрешносемейните конфликти могат да се влошат. 

Павел Глоба казва, че за да избегнете това, трябва да се опитате да не се изнервяте, да се примирите с намаляването на доходите, да не се концентрирате върху парите, а да укрепите семейните връзки.

Парите ще се върнат с времето, докато възстановяването на отношенията с близките ви може да не се случи толкова бързо.  

Дева

През декември представителите на тази зодия ще се сблъскат с неразбиране от страна на половинката си. Глоба казва, че Девите ще получават новина от любимия човек, която няма да могат да оценят по достойнство.

Неразбирането се корени в това, че в последно време са загубили връзка с любимия, съсредоточили са се върху себе си и не са се опитали да видят света през очите му. 

Ако не приемете новината, която той ще ви съобщи, не са изключени сериозни кавги и дори раздяла.

Опитайте се този път да погледнете на всичко през очите на вашия любим и да видите важността, която той придава на ситуацията.

Скорпион

Скорпионите също няма да имат късмет през декември. Павел Глоба подчертава, че всичките им неприятности ще произтичат от конфликти с близки, приятели и семейство. Представителите на тази зодия рискуват да се разочароват от хората, което ще доведе до редица съществени проблеми.

Един от тях ще бъде провал във финансовата сфера. За извършването на ред операции ще ви е нужно доверие към хората. Но ако го загубите, пропускате възможностите и перспективите. 

Затова е добре да помните, че не трябва да очаквате от хората това, което не могат да ви дадат, както и че всеки човек заслужава втори шанс. /jenata.blitz.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *