Астролози: В четвъртък ще падне джакпотът от тотото! Ето кои зодии имат шанс!

Докато в тотализатора са в очакване на новия милионер, астролози трескаво следят небесната карта и знаците, които тя дава. Те казват, че към този момент планетите са подредени така, че предвещават парични печалби за зодиите Лъв, Близнаци, Водолей и Козирог.

Именно тези знаци се очаква да получат финансови постъпления в идните няколко дни.

Ако вие или вашите близки сте представител на една от тези зодии, по-добре не пропускайте шанса си.

Последният път, в който планетите бяха подредени по сходен начин, падна един от най-големите джакпоти в 61-годишната история на тотото. Той беше в размер от над 7 000 000 лева. Това се случи през септември. Късметлията, който ще харчи милионите, е пуснал числата си в Бургас, в събота. Този път астролозите съветват ловците на джакпоти да пускат тото фишовете си в сряда – ден преди тиража. Според тях, тогава влиянието на планетите е най-силно по отношение на финансовото благополучие и големите парични потоци на изброените по-горе зодии.

От държавния тотализатор все още са в очакване на 96-ия по ред милионер. Той трябва да се появи всеки момент, за да получи печалбата си.

Ако се доверим на астрологичните прогнози, много е вероятно в тотото да посрещнат двама милионери накуп. Те предвиждат, че новият джакпот от почти 2 500 000 лева ще падне отново, пише Пик. Дали звездните знаци ни водят в правилна посока, ще разберем в четвъртък, по БТВ. Тогава е тегленето на печелившите числа на тотото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *