Бащата на Виктор Николаев нарочен за агент на ДС

Бащата на Виктор Николаев попаднал в окото на бурята и станал жертва на разработка, целяща да открие връзките му с Държавна сигурност.

Видният разградски журналист Николай Димитров, от когото Виктор наследил занаята, отишъл на пангара заедно с повечето ветерани в професията в Разград при последната проверка на 76 регионални вестника и списания. В крайна сметка обаче се оказало, че нито той, нито колегите му от настоящата редакция, в която той все още е действащ журналист, нямали досиета на ДС агенти. Все пак таткото на Николаев не останал безразличен към разследването, което го унизило и разгневило, но не получил съдействие от сина си, който имал възможност да осветли случая.

Близки до семейството на Николаев издават, че напоследък водещият на сутрешния блок по Нова телевизия доста се отдръпнал от родителите си. Виктор бил единствено дете, така че нямало какво да дели с братя и сестри и съответно нямал причина да се сърди на родителите, коментират негови съграждани. Той обаче все по-рядко се вясвал в родния град, докато до миналата година задължително с жена му Людмила и дъщеря му Дара ходели на гости за поне една седмица.

Впечатление прави, че половинката му също е охладняла към свекъра и свекървата, защото допреди няколко години е сипела пожелания и картички, адресирани към тях, в социалните мрежи, а от известно време насам кореспонденциите им в интернет пространството са секнали. Родителите на Николаев с известна тъга приемали случващото се, но все пак били горди с постигнатото от сина им.

Майка му Роси, която известно време била борсов посредник, а сега разградчани твърдят, че се преместила да работи в образователния отдел в общината, непрекъснато се притеснявала за скандалите, в които намесвали името на сина ѝ. Тя го съветвала да не бъде така нахъсан в професията, за да не си изпати, и очевидно Николаев най-после се е вслушал в думите ѝ, защото вече е съвсем обран в ефир.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *