Бейзболен уикенд в Дупница режисира полуфиналите в шампионата

Предстоящият бейзболен уикенд в Дупница режисира полуфиналните битки в българския шампионат. Отборите от голямото каре станаха известни още миналата седмица, но единствено дебютантът „Койоти“ /Дуп/ е наясно с крайната си позиция след редовния сезон. Независимо от изхода на двата мача на стадион „Левски“, воденият от наставника Иван Пасков-Ванцата тим завършва четвърти и среща първенеца в серия /до 2 победи от 3 сблъсъка/, която определя единия претендент за титлата.
В топ 4 са още 21-кратният шампион „Бизони“, „Атлетик“ /Сф/ и „София Блус“. Днес от 15.00 ч. койотите приемат благоевградския отбор, воден от играещия треньор Ясен Неделчев. Евентуален успех на гостите ги бетонира на върха и им осигурява нова битка с дупничани. А столичани ще спестят транспортни разходи, но един от тях ще трябва да отпадне от мача за златото.
Утре от 13.00 ч. „Койоти“ посрещат за престиж „НСА-Лъвове“ /Сф/ и могат спокойно да пробват различни схеми на игра преди плейофите, защото вече ще знаят и съперника си в полуфиналите.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *