Бербатов се бръкна със 150 бона, купи нов джип на майка си

Димитър Бербатов е от синовете, които глезят майките си и често се бърка надълбоко, за да може мама Марги да си живее като истинска принцеса.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед наскоро е подарил на родителката си нов джип БМВ Х6, съобщава Пик.

Тези дни мама Берба е била забелязана зад волана на немския звяр из столичния квартал „Хаджи Димитър“. Не е тайна, че от там е снаха й Елена Щилянова. Затова най-вероятно бившата старша-сестра в болницата на Благоевград е посетила сватовете си.

За новата прибодивка щедрият Митко се изръсил с поне 150 бона, твърди седмичник. Футболната звезда не щадил средства за оборудването с всевъзможни екстри. Заради капризите си Бербо чакал почти 2 месеца, докато поръчката му излезе от завода. 

Самият той обаче в последно време предпочита да се придвижва из София не с някоя от скъпите си лимузини, а с… електрическа тротинетка. Припомняме, че буквално преди дни фотографите на „Ретро“ изловиха Димитър в центъра на София, покачен върху компактното превозно средство.

Тротинетката обаче Бербо ползва само на кратки разстояния и най-често из квартала си. Припомняме, че преди няколко месеца 7-кратният „Футболист №1 на България“ купи за семейството си жилище на пъпа на София – на ул. „Оборище“, където комшийка му е самата Лили Иванова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *