Бившият финансов контрольор на община Банско Е. Кушлева стана главен счетоводител на Районен съд – Разлог

Бившият финансов контрольор на община Банско Елена Кушлева е новият главен счетоводител на Районен съд – Разлог. Финансистката, която е с дългогодишен стаж като счетоводител, е събрала максималния брой точки, общо 60 от теста и събеседването, и е предложена от тричленната комисия да бъде назначена за длъжността.

Елена Кушлева  е преминала без грешка тестовото изпитване, като е показала отлично познаване на материята и е събрала  максималния  брой точки, общо 35.  При събеседването  е показала силна мотивация за работа, стремеж към показване на професионални и лични качества, желание за развитие и натрупване на знания в областта и дейността, подпомагаща правосъдието, способност за решаване на проблеми, базирайки се на опит, както и всички други необходими качества за заемане на длъжността.

Елена Кушлева е с дългогодишен стаж като счетоводител. Тя е работила като финансов контрольор към община Банско. За няколко месеца през миналата година е била и главен счетоводител на курортната администрация. Тя ще заеме мястото на досегашния главен счетоводител на съда Славиня Асьова, която излиза в пенсия. Предстои Елена Кушлева да бъде назначена официално.  

Общо трима души бяха подали документи за участие в конкурса  за длъжността главен счетоводител в Районен съд – Разлог. Другите кандидати бяха Стефан Симеонов и Павлина Кокалкова от Благоевград.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *