Бизнес семейство от Югозапада тежко ранено в катастрофа! Собственици на хотел транспортирани до „Пирогов“

Собствениците на хотел и цех за подправки Венчо Белчински и Румяна Костадинова от Сапарева баня са пострадали тежко в катастрофа на Самоковско шосе.

Инцидента е станал в неделя около 19,20 ч. Венчо Белчински и Румяна Костадинова пътували със семейната „Дачия”, когато на излизане от Сапарева баня на Самоковско шосе се ударили почти челно с „Тойота“ със софийска регистрация. От удара двата автомобила са смачкани в предната част.

Трима са пострадалите от пътния инцидент. Шофьор на тойотата, 32-г. Пантелей Валериев от Пловдив, е настанен в частната болница в Дупница, той е без опасност за живота му. Венчо Белчински е с политравми, а Румяна Костадинова е със счупен таз. И двамата са закарани по спешност на лечение в „Пирогов”. Няма опасност за живота им, но травмите са тежки и ще се възстановяват дълго, съобщиха от Спешния център.

Както сайтът на вестник „Струма” – struma.bg, първи съобщи, случайно преминаващ по Самоковско шосе е станал свидетел на пътния инцидент и е позвънил на тел. 112. На място за броени минути пристигнаха две линейки от Дупница и една от Сапарева баня. Тримата пострадали първо са закарани в частната болница в Дупница, а след като са установени тежките травми на бизнес семейството от Сапарева баня, двамата са транспортирани до „Пирогов”.

Венчо Белчински и приятелката му Румяна Костадинова, с която живеят на семейни начала, са собственици на хотел „Коко Хилс“ в Сапарева баня, имат и цех за пакетиране на подправки в Софийско.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Заключение

    Не е ли странно, че линейките карат все в частната болница? А тя линейки няма! Спешният център е в Общинската болница! Ама някой да не си помисли, че става дума за пари ? Не…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *