Биляна Гавазова прибира 7 бона заплата

Биляна Гавазова ще получава 7 бона заплата като водеща на сутрешния блок на бТВ, узна HotArena.

Досега тя се изявяваше със своя рубрика „Чети етикета“, но получаваше заплащане като на обикновен репортер. Тя вече има опит, тъй като преди години бе екранна партньорка на настоящия си директор Хекимян. Именно близките им отношения и приятелството им извън телевизията спомогнало Антон да избере точно нея измежду стотиците кандидати за апетитната позиция. Тв половинката на Гавазов – Златимир Йовчев, засега щял да се разписва срещу значително по-ниска от нейната заплата, тъй като не е толкова популярно лице, макар да има опит във воденето на сутрешни предавания и новини в БНТ, BIT и България от ер. 

Биляна е пословична в гилдията с амбицията и кариеризма си. Мъжът й Тодор приел повишението със смесени чувства, тъй като вече щяла да отсъства много повече от дома им и съответно грижите около сина им Алек щели да паднат върху неговите плещи. По решение на Хекимян, „Тази сутрин“ вече започва в 6 часа, което значи, че Биляна трябва да е на линия поне в 5, т.е. да напуска дома си най-късно в 4 сутринта. Работният й ден пък приключва в късния следобед, когато са свършили всички оперативки. 

Заради това плановете й за втора бременност са напълно осуетени. Тази година тя ще навърши 40 години у вече не разполага с много време да сбъдне мечтата си да стане майка отново, особено с новия натоварен график, пише Ретро.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *