Благоевградските близнаци Цоневи ваят тела във фитнеса след тежките операции

Благоевградските близнаци Борислав и Радослав Цоневи ваят тела във фитнеса след тежките операции на скъсани кръстни връзки в началото на октомври. Юношите на орлетата наблягат на силовите упражнения по време на лагера на своя „Левски“ в Хърватия и показаха „плочки“ в социалните мрежи. Възстановяването на братята върви с по-бързи темпове от очакваното и са все по-близо до завръщане в строя преди традиционното за подобни контузии 8-месечно отсъствие от терените.

Същевременно от лазарета на сините излезе дупничанинът Илия Димитров, който вече тренира наравно с останалите си съотборници и ще бъде на разположение за днешната контрола със словенския „Копер“.

„Левски“ е на път да осъществи трансферен удар с привличането на бившия играч на „Атлетико“ /Мадрид/ Начо Монсалве. Централният защитник се е договорил с клубното ръководство и ако всичко е наред с медицинските изследвания, ще се присъедини към отбора в Умаг. 26-годишният кадър на дюшекчиите има само един мач с първия отбор под ръководството на Диего Симеоне преди 5 сезона, след което минава без успех през „Ла Коруня“, „Райо Валекано“ и „Рекреативо“. През август 2018 г. е привлечен от холандския „Твенте“, където записва 27 мача във всички турнири с  3 гола. За последно играе в НАК „Бреда“ и е взел участие в 12 срещи. Пречка пред договора му на Герена може да се окаже категоричния му отказ да изкара няколкодневни проби, за каквито настоява наставникът Славиша Стоянович.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *