Благоевградският голаджия Ст. Костов отказва да рита в Турция за 10 пъти по-висока заплата

Благоевградският голаджия Станислав Костов отказал да рита в Турция за 10 пъти по-висока заплата от тази, която получава в „Левски“. Топстрелецът на родния елит през миналия сезон беше атакуван с примамливата оферта от „Ерзурумспор“ през зимата, но предпочете да остане на Герена. С назначаването на Петър Хубчев за треньор трансферът му отново стана актуален, но липсата на алтернатива за върха на атаката блокира засега продажбата. Смята се, че двамата са в обтегнати отношения от съвместния им период в „Берое“, когато германският възпитаник държеше юношата на орлетата предимно на пейката.

„Доколкото знам, има и сега интерес към мен от чуждестранни клубове. Но аз винаги съм казвал, че съм щастлив в „Левски“. На сто процента мисля само за този клуб, искам да играя на стадион „Георги Аспарухов“ пред тази велика публика. Трансферният прозорец е дълъг и ако има нещо конкретно, ще го мислим. Колкото до слуховете за конфликт с Петър Хубчев, никога не е имало спорове между нас. Каквото е трябвало, той ми го е казвал. С него се работи лесно, когато изпълняваш нещата, които ти казва. Мисля, че отборът ще израства под негово ръководство”, внесе яснота по двата казуса Ст. Костов. Острието си пожела сбъдване поне на една от големите му мечти – влизане в групите на Лига Европа, титла и купа на България.

„Не е важно дали аз ще вкарам пак 24 гола или повече, а да зарадваме хората с трофей след дългата суша. Нека феновете да идват на мачовете и да ни подкрепят, защото са нашият 12-и играч и без тях ще ни бъде трудно”, завърши юношата на орлетата.

ЯВОР ПЕЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *