Благоевградският китарист Станислав Кайчев празнува рожден ден в хард рок кафене в САЩ с приятелката си Цветомира Съботинова

Китаристът в Биг Бенд Благоевград Станислав Кайчев отпразнува рождения си ден в хард рок кафене в Америка. От два месеца той и приятелката му Цветомира Съботинова са при роднини в Атланта. Музикалната двойка се възползва от лятната почивка да почерпят опит в меката на шоубизнеса в САЩ и да завържат професионални контакти.

Двамата бяха на концерта на американския певец и китарист Джон Мейър в зала State Farm Arena в Атланта. Носителят на Грами, който започва кариерата си в акустичния поп и рок, след което развива стила си към блус и соул звучене, докара до нирвана публиката. Това беше най- върховното изживяване за благоевградския китарист Станислав Кайчев и нежната му половинка, които са преподаватели в арт факултета на ЮЗУ и в частно музикално училище и имат късмета да работят това, което им доставя удоволствие. Горещото американско лято ще остане незабравимо за тях с много зареждащи срещи в рок кафенетата с техни колеги от музикалния бранш.

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *