Благоевградският общински съветник Калоян Ханджийски релаксира със семейството си на Коринос

Благоевградският общински съветник от ДСБ Калоян Ханджийски избра популярната гръцка дестинация Катерини за почивка. Заедно със семейството си той се отдаде на пълен релакс на плажа в Коринос, известен още като Олимпийската ривиера заради кристално чистата вода и фин пясък.

„Условията са идеални за уроци по плуване на малката ми дъщеря Неда, която засега се страхува от водата, но с помощта на учител ще го преодолее”, каза таткото.

Като запален любител на водните спортове, той призна, че страда от липсата на база за гмуркане, но като се прибере от Гърция, ще компенсира в река Дунав.

Иначе това е втора морска почивка за общинския съветник, тъй като през август беше на Лозенец, където се проведе служебен тиймбилдинг, организиран от шефа му милионер Димитър Стойков. По същото време в курортното селище бяха братът на бизнесмена, общинският съветник Александър Стойков от Партия на зелените, който преди два месеца участва в учредяване на местна структура на партия „Възраждане“, както и Георги Васев от ВМРО. По този повод тримата общински съветници се пошегуваха, че могат да си направят изнесена сесия на морето, и документираха срещата си с приятелско селфи.

Калоян Ханджийски си направи фамилно селфи и на Коринос, с което ще попълни богатия си семеен албум.

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *