Благоевградчанинът от „Фермата” Д. Калайджиев на гости при конете на победителката Веселка в с. Борима

Благоевградчанинът, който е риалити звезда от „Фермата” – Димитър Калайджиев, гостува на  семейството на доскорошната си противничка  Веселка при нейните коне във фермата й в с. Борима. Още в началото на формата бизнесменът обеща на Веси да й помогне за стартиране на бизнеса й с конете, като й даде ценни съвети и насоки как да се развива. Няколко месеца по-късно той изпълнява обещанието си. Двамата се  снимаха за спомен с конете /на снимката/.

Веселка е първата жена победителка в предаването „Фермата“, тя вече е вложила печалбата си, за да постигне най-голямата си мечта – да притежава собствена ферма за коне! 23-годишната майка на 3 деца от с. Борима вече притежава конюшня и хубави, здрави чифтокопитни, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес. Още с влизането си във формата Веси, която цял живот е била конярка и е живяла в бедни условия, сподели, че най-голямата й мечта е да има свой собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив. Конете пък са най-голямата й любов, която също иска да развива.

„Част от парите може би ще оползотворя в подобряване на къщата ми. Ще се опитам с помощни насоки да стартирам някакъв бизнес. Не съм решила със сигурност в каква сфера, но първоначално мислих да е свързано с това, с което се занимавам – дърводобив и коне“, сподели след финала победителката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *