Благоевградчанинът Съни Дяков сигурен в осмата поредна титла

Благоевградчанинът Светослав Дяков е сигурен в осмата поредна титла, която „Лудогорец“ ще спечели в края на настоящата кампания. Капитанът на разградчани, който е част от проекта на Кирил Домусчиев от самото му начало, приветства привличането на български футболисти в състава на зелените. Вчера от лагера на лудогорци официализираха трансферите на 22-годишния Серкан Юсеин от „Ботев“ /Пд/ и на националния вратар Пламен Илиев от румънския „Астра“, които ще се присъединят към състава от лятото.

„Нормално е да имам самочувствие с оглед на преднината ни от шест точки. Много съм щастлив, че взимаме наши играчи. Трябва да вярваме на родното. Талантливите българи заслужават шанс за изява наред с чужденците. Юсеин и Илиев са момчета с качества, коментира юношата на орлетата вчера преди първия лагер сбор за новата година. Хората на Антони Здравков отлитат утре за Турция, където ще се готвят до 3 февруари. Графикът с контролни мачове включва проверки срещу лидерите в първенствата на три държави – „Цървена звезда“, „Клуж“ и „Лехия“. Другите съперници в югоизточната ни съседка са „Ботошани“, „Хонвед“ и „Ахмат“.

От 26 януари дубълът на „Лудогорец“ във Втора лига отсяда за две седмици в Сандански. Четири са плануваните от наставника Радослав Здравков спаринги по време на престоя в курортния град, договорени са 2 – с „Вихрен“ /30.01./ и със „Сливнишки герой“ /05.02/. Другите приятелски срещи ще са срещу някой измежду „Струмска слава“, „Локомотив“ /Сф/, „Добруджа“ и „Кариана“, които също са заявили намерение да пребивават в крайния Югозапад.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *