Благоевградчанката зам. министър Св. Йорданова пое донорските програми от днес

Днес бяха определени ресорите на заместник-министрите в Министерството на здравеопазването. Благоевградчанката Светлана Йорданова, която стана зам. министър от квотата на Патриотите, ще отговаря за промоцията и превенцията на общественото здраве, за  дейностите, свързани с отчитането и оценката на националните здравни програми и специализирани донорски програми. На Йорданова са поверени още режимите относно водите и храните и дейностите, свързани с ваксините, които се осъществяват от главния държавен здравен инспектор. Заместник-министърът ще осъществява контрол върху държавните психиатрични болници, Националната експертна лекарска комисия, Националния център по радиобиология и радиационна защита и Националния център по обществено здраве и анализи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. ДОРО ПЕШ

    А политическото й лутане? И при БСП лидера Владо Димитров влизаше, когато пожелае, и покрай ВМРО се въртеше, и на местни лидери на ГЕРБ беше влязла под кожата. Но явно такива личности с не особено висок морал са нужни на днешното правителство.

    Отговори
  2. Right

    Скандално назначение. Това ли е кадровия ресурс на ВМРО/Патриотите? Срамна ситуация за благоевградчани – толкова почтени и компетентни хора има в нашия град. Не може да издигаш в управлението на страната, при толкова скромното присъствие на политици от Пиринска Македония във високите етажи на властта, подобни личности. Дошла от друга държава, благодарение на брака си с местен университетски експерт, нахална и безкрупулна в поведението си, без нужното образование и капацитет. Много благоевградчани вероятно вече съжаляват, че са гласували за лъже-патриотите.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *