Благоевградчанка в „битка” за короната на световен конкурс за красота в Китай

Станислава Юлианова Владимирова от Благоевград представя страната ни на световен конкурс за красота в Китай. Тя е единствената българка, достигнала до финала на международния конкурс „Мис Приятелство“, имащ за цел да промотира и заздрави културната обмяна и приятелство между Китай и други страни.

Станислава достига до световния форум след катинг, проведен в столицата, където печели първото място сред още 12 красиви български момичета. 22-г. благоевградчанка вече е в Китай и се конкурира за короната с 40 претендентки от цял свят – от Мис Етипопия, Хонконг, Финландия до Мис Сан Марино, Япония, Индонезия…

За да разбере повече подробности за красивата българска участничка, репортер на „Струма“ се свърза с майка й Добринка Аломинова. „Всичко стана много набързо. На 20 юни бе конкурсът в София. Дъщеря ми реши да участва в последния момент. Отиде, одобриха я и в петък /19.07./ замина за Китай, където ще бъде до 28 юли”, разказа Добринка. Тя сподели, че дъщеря й не е професионален модел, участвала е в реклами на различни артикули, последно се снимала за марка шалове. Прави „пробив“, след като става подгласничка в конкурса „Мис Европа Континентал”.

А иначе Ст. Владимирова е възпитаничка на III ОУ, учи една година в Математическата гимназия и се прехвърля в Езиковата гимназия, където завършва паралелката с френски и английски език, сега е последна година студентка по „Интериорен дизайн” в Нов български университет.

В момента хора от цял свят гласуват за своя фаворит в конкурса за красота. По този повод Добринка Аломинова сподели, че и те самите не знаели за гласуването и до понеделник вечерта Станислава имала само един глас. „Обади ми се близка да пита защо не гласуваме. Разясни как става и ние организирахме познати и роднини, за да подкрепим Станислава“, каза майката. Така за кратко време красивата благоевградчанка набира популярност. До вчера по обяд Станислава бе на 6-а позиция /от 40 участнички/ с 482 гласа, като пред нея с повече гласове бяха Мис Индонезия, Филипините, Япония, Малайзия и Мианмар /бившата държава Бирма/.

Всички, които искат да подкрепят българския представител Станислава Владимирова, могат на направят това на страницата на конкурса Miss Friendship International 2019, като гласуването ще продължи до 23 часа на 26.07. /петък/.

Гласувайте:

https://pageantvote.asia/pageants/20

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Баба Вуна

    Не познавам момичето и нямам нищо против него, но от снимката не личи да е нещо кой знае колко красиво, просто едно обикновено момиче като хиляди по улицата. И не ми стана ясно какво общо има представителката на Филипините (на първата голяма снимка) с нашата представителка?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *