Богданска заряза Петканов и отпраши сама към Сингапур! Той искал бебе, а тя се виждала като майка чак след 5 години

Александра Богданска – Петканова е зарязала мъжа си Даниел и е отлетяла за Сингапур в компанията на приятели.

Красавицата от Благоевград е там за заснемането на модна фотосесия и междувременно се възползва от престоя си, за да се забавлява. Алекс често публикува снимки в социалната мрежа и прави впечатление, че съпругът й е останал в България, докато тя си гледа кефа в азиатската държава, писа „Таблоид“.

Откакто се нанесли в новата къща Богданска и Петканов се изпокарали най-напред за обзавеждането. Това обаче било безобидно, в сравнение с пререканията им на тема деца. Алекс все още се приемала за твърде млада дама, едва 23-годишна, чиято кариера на модел процъфтява. Тя нямала желание в близкото бъдеще да издува корема. Дани обаче вече прехвърлил 30-те и все по-често се замислял за наследник.

Манекенката си давала поне още 5 години до тази стъпка, но малко хора са на мнение, че Лудия репортер ще бъде толкова търпелив да дочака готовността й.

Наскоро двамата се пошегуваха, че са в очакване на бебок, макар че повечето им фенове се вързаха. И без това е незряло да използваш подобна тема за бъзик, за да спечелиш внимание в нереалното интернет пространство.

Въпреки че сключиха брак след като дадоха втори шанс на връзката си, прогнозата за дълъг и щастлив семеен живот при тях не е особено слънчева, според критиците.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *