Брад Пит иска да зарови томахавката с Анджелина Джоли

Брат Пит иска да се помири с Анджелина Джоли, за да възстанови отношенията си с децата, след като дъщерите им Шайло и Вивиен се отказаха от фамилията му, съобщи „In Touch Weekly“, цитирайки свои доверени източници.

„Никога Брад не си е представял тази дългогодишна борба и съперничество. Той е готов да вдигне ръце във въздуха и да се откаже“, казва източникът на изданието.

Според него децата на двойката не искат да имат нищо общо с баща си. „Фактът, че децата са се отказали от фамилията му, е само върхът на айсберга“.

За какво съжалява Брад Пит

Вътрешният източник отбелязва, че Брад Пит съжалява, че е поставил на първо място битката с майката на децата си.

„Брад похарчи много време и пари, опитвайки се да направи това, което смяташе за правилно за децата си, но сега се чуди дали си е струвало“, казва вътрешният източник и отбелязва, че основната причина, поради която е искал да запази винарната Chateau Miraval, за която се борят с бившата си съпруга, е да я предаде на децата си. „Miraval беше нещо, което децата можеха да получат от него и върху което можеха да изградят живота си, когато той си отиде. Но ако те не искат това, няма смисъл“.

Сега актьорът съжалява за всичко, което се е случило между него, бившата му съпруга и децата му. „Той съжалява за всичко, което се е случило, и знае, че не е бил примерен съпруг или баща по времето, когато са били заедно“. Според вътрешната информация сега Пит не злоупотребява с алкохола и се е превърнал в различен човек. Той се надява, че с времето децата ще искат да възобновят отношенията си с него.

„Брад знае, че не може да насилва нещата и не може да накара децата си да искат да го виждат. Това ще се случи при техните условия, но той ще бъде до тях, когато те са готови“, добавя изданието.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *