Българска проститутка в Гърция разбива всички табута и разкрива: Вземам до 5 евро за …

Една проститутка, която не взима предпазни мерки не излага само себе си на риск… превръща се в оръжие за разпространение на смъртната опасност. Раздават смърт в рамките ужким на една човечност? Така коментира гръцка медия разказа на българска проститутка в Гърция, пише newsbg.eu.
Големи истини

Щом срещнеш Урсула, ще ти се стори, че е една съвсем нормална жена на възраст около 30 от България. Уморените й очи, не разкриват много неща, освен това, че е една хубава жена, която е лишена от грижи и внимание.

В действителност тя е носителка на ХИВ (СПИН)

През деня Урсула работи като чистачка. Но през нощта се преобразява работейки в тесните тъмни улички в центъра на Атина. Продава добре сложеното си тяло в продължение на повече от осем години. Привлекателната й външност не минава незабелязана, така че не след дълго време сутрешната й работа се замества от вечерната. Сутрин и вечер Урсула става играчка в ръцете на мъжете, които плащат, за да контактуват с нея за няколко минути. Работата на Урсула не е единствената тайна, която крие от семейството и приятелите си. Смъртоносната й тайна в името на печалбата я е принудила да контактувала без предпазни мерки със своите клиенти. „Сега е много късно да мисля за себе си, какво по-добро бих могла да направя в миналото. Сигурно бих направила някои неща по-различно, настоявайки за един презерватив. Смъртта не ме плаши. Никога не ме е плашила. Животът ми беше кошмарен и може би много пъти бе една продължителна смърт. Много пъти се молих да умра. Единственото нещо, което ме държеше жива и все още ме държи е моята дъщеря. Родих на 14 години. Дори и аз не знаех, кой може да е бащата. Преживях тежки години.…” разказва обляна в сълзи и продължава: „Цял живот по улиците бе нещо, което не ми е минавало през мисълта, когато напуснах провинциалния град, където живеех в България, за да търся една по-добра съдба в Гърция. Постъпих така защото вярвах, че само по този начин ще мога да помогна на себе си, на дъщеря си и на моите родители. Не съм единствената, която го направи.

Съществуват много други девойки, които са напуснали бедните села в България и дойдоха в Гърция търсейки един по-добър живот. Нямах намерение да стана проститутка, но може би ме нарочи моята външност. Когато пристигнах в Атина за първи път бях на 18 години. Оставих 4 годишната си дъщеря защото имах нужда от пари”. „Мечтаех си да направя много неща за детето. Исках да получи добро образование, за да може да намери една добра работа, когато порасне и да не стигне до моето положение. И единственият начин да се сдобия с парите, които ми бяха нужни за един спокоен живо за мен и дъщеря ми бе да стана проститутка. В Гърция всички се правеха пред мен на добри. Всички искаха да ми помогнат. Единствената помощ, която получих бе това, че поне в началото имах толкова пари, колкото ми бяха необходими, за да науча бързо езика. С полицията не съм имала проблеми. Трябваше да ходя доста пъти с полицаи. В повечето случаи не ми плащаха. Но какво можех да напаря ?”. Научава за проститутките, заразени със СПИН, и остава изумена, не може да го повярва. Не я поразява само фактът, че някои проститутки имат СПИН, но че обществото е потънало в толкова дълбок мрак и всички падат от небето за нещо, което е абсолютно логично и естествено. „Стараех се да поддържам таксата от 25 евро, но през дните, когато нямаше въобще работа вземах дори и 10. Други девойки стигаха дори и до 5 евро само и само да не изгубят клиента”, разказва още Урсула, която не мисли да се прибира в България.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *