Вдигнаха заплатите във ВиК – Перник, жените с премии за 8 март

От началото на месец март всички служители от „ВиК“ Перник са с увеличени заплати, съобщи управителят на водното дружество инж. Борислав Иванов. Увеличението на всеки служител ще бъде с 80 лв.

„Целият персонал на „ВиК“ е получавал по 4 лв. на ден за храна. Преди нова година е направено преструктуриране и тези пари са начислени към щатовете на хората, с което те не са били ощетени, но на практика не са получили реалното увеличение на заплатите си. От 1 март за всеки работник ще има увеличение от по 80 лв. т.е връщам парите за храна, без да им ги взимам от щатовете“ обясни Иванов. По повод Международния  ден на жената 8 март всички дами в дружеството са получили по 50 лв. премия.

Инж. Иванов обяви и че по случай професионалният им празник – деня на водата на 22 март всички служители на пернишкото водно дружество отново ще получат по 50 лв. бонус.

„Старая се да има за всички. Бил съм служител и знам какво е да получаваш малко пари, с което да се чувстваш ощетен и да идваш на работа без желание “, уточни Иванов.

360 души работят в дружеството,  новите парични бонуси ще дойдат от касата на „ВиК“.

     КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *