Вдовицата на Коби Брайънт с първо изявление след трагедията

Четири дни след най-трагичния ден в своя живот, вдовицата на Коби Брайънт – Ванеса, се обърна към милионите, подкрепили нея и трите й дъщери след загубата на баскетболната легенда и 13-годишната им дъщеря Джиана.

В свой пост в Инстаграм Ванеса Брайънт написа, че цялото семейство е напълно опустошено от неочакваната загуба и допълни:

Моите момичета и аз искаме да благодарим на милионите, които си подкрепиха и ни изпратиха своята любов в това ужасяващо за нас време. Благодаря ви за молитвите! Определено се нуждаем от тях.

Ние сме напълно опустошени от неочакваната загуба на моя прекрасен съпруг Коби – невероятния баща на нашите деца, и на моята прекрасна сладка Джиана – любяща, умна и чудесна дъщеря и сестра на Наталия, Бианка и Капри. Ние сме опустошени и заради семействата, които загубиха своите обични в неделя, споделяме скръбта им. Няма достатъчно думи, които да опишат болката ни в момента.

Утешавам се с мисълта, че Коби и Джиана знаеха колко ги обичаме. Бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да бяха с нас завинаги. Те бяха нашата красива благословия, която ни бе отнета твърде рано. Не съм сигурна как ще продължи живота ни оттук нататък, защото е невъзможно да си представя живота без тях.

Но ние се будим всяка сутрин, опитвайки се да продължим заради Коби, заради нашето момиченце Джиджи, които ни дават сили. Любовта ни към тях е безкрайна, толкова неизмерима, че просто искам да ги прегърна, да ги целуна…

Благодаря ви, че споделяте мъката и любовта си с нас и ни подкрепяте. Искам да ви помоля да ни дадете нужното пространство, от което се нуждаем, за да свикнем с тази нова реалност. За да почетем нашето „Мамба“ семейство, Фондация „Mamba Sports“ ще създаде фонд „MambaOnThree“ в помощ на другите семейства, засегнати от тази трагедия.

Още един път много ви благодаря за молитвите и за това, че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен“.

Коби и Ванеса се срещат за първи път, когато той е на 21 години, а тя само на 17. Те се запознават на снимачната площадка на музикален видеоклип, а по това време Ванеса е все още в гимназията, но искрата между тях пламва моментално. Коби не губи време и веднага започва да я ухажва. Първата им среща е на 28 ноември в Дисниленд. По това време Коби вече е изгряваща звезда в басктебола и започва да изпраща огромни букети с рози в училището на Ванеса.

През 2001 година двамата се женят в Калифорния. Най-малката им дъщеря Капри е само на 7 месеца.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *