Венера във Везни! Задълбочаване на лични и бизнес отношения за въздушните знаци

На 06.08. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Везни и ще остане там до 09.09. Периодът е идеален за стабилизиране на партньорствата и любовния ни живот. Знакът Везни, отговаря за любовта, партньорските взаимоотношения и близките връзки. Поради тази причина заетите от нас по всяка вероятност ще успеят да изгладят отдавнашни дрязги и конфликти с любимия. Те ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия до тях човек, докато на необвързаните няма да им липсват възможности за романтични преживявания и трепети. Престоят на Венера във Везни е изключително благоприятен и за бизнес начинания, консултантски услуги и правни дела. Възможно е да ни изникват нови и интересни възможности за разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

Най-успешен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат много и интересни възможности за задълбочаване на лични и бизнес отношения и ще успеят да приключат важни за тях проекти.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще са изключително социално-активни и ще срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще въведат в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *