Видео разобличи скандала с дупнишкия лекар д-р Апостолов

Видео публикувано във Фейсбук разобличи скандалното поведение на д-р Николай Апостолов, отказал да приеме възрастна пациентка във вътрешно отделение на общинската болница в Дупница.

Както struma.bg първи писа, Иванка Атанасова от Дупница разказа в социалната мрежа за преживения кошмар.

Младата жена завела баба си в Спешен център. След преглед лекарите насочили възрастната пациентка към вътрешно отделение в общинската болница. Вместо да приемат жената в отделението д-р Апостолов посрещнал Иванка и баба й с крясъци: “Вън”.

loading...


Транспортна болница град Дупница доктор Апостолов!!!!!!!!! Как е възможно

Публикувахте от Sesil Shady в Сряда, 16 януари 2019 г.

Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. БМ

    ПП.Бях ядосана докато пишех,но сега като прочетох, искам да уточня ,че гневът ми е отправен само към тези,който го заслужават!

    Отговори
  2. БМ

    Не се вижда добре лицето му, но ми прилича на един “ДОКТОР“,който отказа да ме прегледа ,защото имал работа-отиде да вечеря!Детето ми почина ,често вдигам кръвно 240 на 120 и след този случай разбрах ,че ако не ти се налага някаква по специална лекарска намеса,трябва да се справиш сам ,молиш БОГА и това е ,тия са изчадия,не ти ли е близък мътна вода те е отнела.В момента съм в болницата на д-р Лефтеров!Докторите са добри ,на визитация отделят по 15 минути на пациент,отговарят на всичко което ги попиташ,любезни,внимателни,
    сестрите обаче ,сестрите, майката си тракат,откъде ги намериха?Прости, та прости,самочувствие до небето, репежат се като че са ,сещате се какво?Е какво си толкова ,повече от мен,учила си 2 години и …..и……,ако те попитам коя е столицата на Куба ще занемееш.Аз ти изкарвам заплатата,ама си тъпа и не го разбираш!Ядосвам се ,не можеш се пребори с простотията,винаги я е имало и ще я има,само дето не мога да проумея,как в 21 век има толкова пустота в човешките души!

    Отговори
    1. Sesil Shady

      Напълно съгласна съм с вас! И виждам, че разбирате ситуация в, която изпаднах

      Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *