Вижте дъщерята на Юксел Кадриев като абитуриентка (СНИМКИ)

Юксел Кадриев е сред тазгодишната порция звездни родители, които изпращат абитуриенти. Преди дни неговата единствена дъщеря Габриела изживя своя звезден миг и най-после облече балната си рокля.

За най-бляскавата нощ в живота си наследничката на тв водещия бе подбрала шармантна черна рокля от тюл. Гримът ѝ също бе в тъмната гама, а лично Юксел я завел при една от гримьорките на Би Ти Ви, за да се погрижи за визията ѝ. Бунтарката Габриела не искала строг кок или прекалено кукленска прическа, затова си избрала косата ѝ да пада на небрежни вълни. За неин лош късмет през целия ден не спрял да се сипе проливен дъжд, а заради влагата от къдриците не останал и помен.

Специално за завършването ѝ от Сърбия си дошла нейната майка Бонка, която я придружавала през целия трепетен ден. За пръв път от години насам двамата с Юксел се събрали покрай радостния повод и успели да поговорят нормално очи в очи, след като дълги години се съдиха и водеха спорове за правата над общата им дъщеря. Семейните драми рефлектираха върху тийнейджърката Габриела, която създаваше доста проблеми на татко си, при когото порасна, докато все още беше ученичка.

Нощни излизания, непозволени татуировки, бягания от вкъщи и други младежки изцепки се стовариха върху главата на новинаря. Днес обаче щерка му е вече пораснала красива млада дама, обърнала поглед към образованието си. Все още не е ясно дали Габриела ще следва в България или в чужбина, както и дали ще избере да тръгне по пътя на баща си. Макар да е артистична от малка, не ѝ се искало да бъде под светлината на прожекторите, тъй като осъзнавала колко е пострадал личният живот на баща ѝ заради професията му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *