Вижте какъв демон се крие във всяка зодия

Никой не е съвършен и освен положителните си черти притежава и някои отрицателни. Ето кои са най-лошите качества на всяка зодия.

Овен

Първобитни и жестоки по природа, те никога не осъзнават силата на агресията си, докато не стане белята. Овните може да бъдат много прикрити и зли, от което страдат близките им хора.

Телец

Инат и скъперничество – това са техните пороци. Телците често правят всичко само заради себе си, без изобщо да се замислят за околните. Притежават невероятен егоизъм, който няма граници.

Близнаци

Често разгласяват поверената им информация. Трудно им е да пазят тайни. Задължително ще разкажат споделеното им поне на един човек. Понякога са безчувствени и не изпитват никакво състрадание.

Рак

Те са прекалено чувствителни и бързо се обиждат, с което усложняват живота на околните. На близките им е много трудно с тях.

Лъв

Убедени в собственото си величие си изобщо не съзнават колко смешни изглеждат отстрани. Имат куп мръсни тайни, комплекс за малоценност, който си изкарват на приятелите.

Дева

Маниакалният им стремеж към ред и чистота може да побърка всеки. Тревожността им е една от главните причини за проблемите им в отношенията.

Везни

Присъща им е нерешителност и постоянни съмнения, но това не е най-голямото зло. Везните трупат отрицателни емоции, а после ги изливат върху близките си, които довеждат до депресия.

Скорпион

Хитър, любознателен, агресивен и плашещ знак. Навсякъде виждат злото, затова често се сблъскват с неуспехи. Те са неповторими манипулатори и прецакват всички около себе си.

Стрелец

Непрекъснато се преструват, за да скрият това, че не са информирани или просто… глупави. Абсолютно несамостоятелни и непостоянни.

Козирог

Толкова обичат конкуренцията, че преминават през трупове. Болното им желание да са лидери им пречи да се наслаждават на живота и ги превръща в роботи.

Водолей

Отчаяно се стремят да бъдат забелязани, което не винаги е уместно. Те се побъркват, когато до тях има някой, който е по-образован и интересен.

Риби

Когато се оставят на течението, нищо добро не се случва. Те са нестабилни и напълно неспособни към самостоятелен живот. Смяната в настроението им е сериозна пречка в общуването с другите. Това, че не могат да казват „не“ – също, пише „Актуално“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *