Вижте кой влезе в МВР бюлетина след акция дрога в Пиринско

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е  проведена акция по линия на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

На 10.08.2018г., в местността „Юрето“, землище на с.Драгуш, общ.Петрич в обезлесен участък на Държавен горски фонд, от полицейски служители на РУ-Петрич, са открити около 123 бр. тревисти растения с общо тегло около 553,5 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10.08.2018г. в местността „Въртоград“, землище на с.Корница, общ.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са открити около 3 бр. тревисти растения с общо тегло около 25 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Уведомена е РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство.

На 12.08.2018г., от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е извършена проверка на жилище в Благоевград, обитавано от М.Ч./25г./ от Благоевград, при която са намерени и иззети: около 3,5 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана, около 4,2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин и мелничка. М.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *