Вижте кой известен БГ милионер глези Нора Недкова в Монако!

Нора Недкова е в обятията на нов баровец. Участничката в „Черешката на тортата” изуми зрителите с „умствения си капацитет“, но пък не може да й се отрече това, че винаги скача на богати и известни мъже.

Мис Плеймет 2017 се спрягаше за креватно удоволствие на шоумена Слави Трифонов. Двамата се „забърсали” след като плеймейтката му гостуваше в шоуто.

След като се насладил на „интелектуалните й бисери” той я завел на интимна вечеря в скъпарски ресторант. После двамата помачкали известно време чаршафите.

Сега вече плеймейтката е в ново легло и с нов баровец. Той е един от най-богатите български капитани на яхти. Казва се Иван Георгиев и е от същия град като Нора Недкова – Варна. Именно в тузарско заведение в морската столица двамата се опознали и вече от месец за гаджета.

И една от най-одумваните светски двойки, които будят завист. Колежките й и певиците се дивят и завиждат на моделката, защото е успяла да оплете в мрежите си милионера, който се радва на тлъста банкова сметка.

И не спира да глези Нора. Той бил от Варна, но притежавал луксозни апартаменти в Ница и Монако. Двамата се щракнаха от тузарски локал в Монако и после се снимаха в едни от най-оборотните дискотеки в столицата.

Боровецът задоволява и най-малките прещевки на Нора, а само най-личния му автомобил струва 200 000 евро с екстрите.

Капитанът на яхти е фен на луксозния живот, хубавите жени и бързите коли, става ясно от профила му в социалните мрежи. Колежки на плеймейтката коментират със завист, че това е най-успешния й мъжки трансфер, пише разкрития.ком.

След като за последно се говореше, че мачка чаршафите със Слави Трифонов, сега той е изместен в кревата от милионера Иван Георгиев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Мусейбе Сикиш

    Егати грозната платена курва… Тъпаците с пари не могат ли да си намерят естествени дупки за запълване, а пръскат по напомпени силиконки?!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *