Вижте палата на издирваната от САЩ Ружа Игнатова! Апартаментът й в Созопол разполага с огромна тераса с гледка към морето

38-годишната бизнес дама Ружа Игнатова, която се издирва от властите в Германия и от прокуратурата в САЩ по обвинения за откраднати милиарди долари чрез криптовалута OneCoin, е била забелязана лятото в Созопол, научи HotArena.

Местен предприемач докладва, че през месец август редовно я е виждал там. Била е забелязана да се разхожда из града, но по-голямата част от престоя си прекарала на приказната яхта, която била най-внушителната сред останалите на пристанището.

Според други мълви Игнатова притежавала и имот на Буджака. В тази морска местност доста олигарси имат тузарски вили, сред които и банкерът Цветан Василев. По непотвърдена информация Ружа купила апартамент в един от ваканционните комплекси на българин, известен с прозвището Оризовия бос.

А HotArena пък се сдоби с ексклузивна снимка от дома й в Созопол. Впечатление прави, че макар да е заложила на апартамент, терасата й е толкова огромна, все едно е част от цяла къща. Официалното облекло на Ружа, както и огромните вази с цветя на фотото, говорят, че най-вероятно бизнес дамата редовно е правила редовни сбирки с популярни лица и бизнес хора в дома си, когато е летувала в Созопол.

Още по-тузарски облик на апартамента й придава прекрасната гледка към морето. По всичко личи, че имотът е разположен почти на плажната ивица, подобно на онези бляскави къщи, които виждаме по филмите.

Напомняме, че Ружа Игнатова и брат й Константин Игнатов са обвинени от прокуратурата в Манхатън в изграждането и ръководенето на пирамидална схема за милиарди за продажбата на измамническата криптовалута уанкойн. Двамата са основатели на One Coin LTD. Според американските власти Ружа е истинският лидер на схемата.

Тя е в неизвестност от 2017 г. Обявена е за издирване с международна заповед за арест от прокуратурата в Германия, а американски магистрати са повдигнали 5 обвинения срещу нея: за присвояване, участие в организирана група за присвояване, измама с ценни книжа, пране на пари и съучастие в измама с ценни книжа. Ако бъде задържана, минималната присъда, която може да получи, е 20 г. затвор, писа „24 часа“.

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *