Виктория Петрова без отпуск заради Кралев

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е единствената сред колегите си, която все още не е излизала в отпуск.

Екранната партньорка на Юксел Кадриев не е отсъствала и за ден от екрана на медията и заместваше всички отпускари. Красавицата е бяла като сирене и по всичко личи, че не е успяла да стигне не само до морето и плажа, но и до някой слънчев басейн, писа „Ретро“.

Причината се крие в заетостта на половинката й – спортния министър Красен Кралев. Шефът на ведомството за младежта и спорта е толкова ангажиран с държавни дела, че не намира време да си пусне отпуск и да си почине с красивата си приятелка.

В средата на лежерния август сред големите пекове Кралев е плътно на работа. Той ходи в министерството още рано сутринта и изкарва в срещи и задачи до късно вечерта. Въпреки че му се полага служебна кола и държавен шофьор, той спестява този разход на данъкоплатците и ходи на работа с личната си кола и шофира сам.

Когато има време, Вики се разхожда в мола с колежки. Абсурдното е, че и Красен, и Петрова са от Варна, а не могат да си освободят два дни, за да отскочат до плажа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *