Виктор Николаев пръсна 30 пенсии за почивка в Сицилия, ТВ водещият смени евтинията в Гърция с лукса на Италия

Виктор Николаев за първа година изневери на любимата си Гърция и избра да изкара първата си отпуска за лято 2019 не къде да е, а в един от най-скъпите курортни градове в Италия. Повече от седмица водещият на „Здравей, България“, жена му Людмила и дъщеря им Дарина се любуваха на средиземноморските слънчеви лъчи в градчето Таормина, намиращо се в областта Сицилия.

Проста справка с офертите на туроператорите показва, че 8 нощувки в райското кътче струват 2 хиляди лева. Сумата, която Виктор е профукал, се утроява, тъй като той поема разходите и на съпругата и детето си. За целия престой на семейството в Сицилия журналистът се е бръкнал около 7 бона, в които влизат още самолетните билети и разходите от личен характер за хапване, пийване, посещение на туристически забележителности с вход и сувенири за спомен.

Парите, които Николаев е пръснал само за седмица печене на италианските плажове, се равняват на 30 минимални пенсии. За него обаче сумата е незначителна, тъй като ежемесечната му заплата е около 8 бона, а с бонусите, които получавал от време на време, достигала и 10 хилядарки.

Очевидно Виктор, който, между другото, е и имотен крал, защото притежава 3 лукс апартамента в идеалния център на София, вече не се лакоми за имоти и е започнал да влага в пътешествия. До миналото лято телевизионерът почиваше на евтинийка на полуостров Халкидики в съседна Гърция, където цените са достъпни за почти всички българи. След като обаче Николаев се подсигурил с недвижимо имущество, решил, че вече няма да е Чичо Скрудж и ще харчи и за удоволствие, пише „Ретро“.

Със сигурност обаче това нямало да бъде единствената лятна почивка на водещия. Самият той обясни от ефира на сутрешния блок на Нова телевизия, че с колежката си Аделина са се разбрали да се редуват на смени и предупреди зрителите да не се стряскат, ако често ги виждат по един. Като джентълмен Николаев позволи на Радева да почива първа, но явно тя съвсем няма неговия стандарт на живот, защото изкара отпуската си в Гърция.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *