ВИРТУАЛЕН РОЖДЕН ДЕН! Прокурор Николай Цветков завеща червената тога на малкия си внук Борис, излиза в пенсия

Прокурорът от Окръжна прокуратура – Перник Николай Цветков вчера навърши 65 години и празнува виртуален рожден ден заради извънредното положение с коронавируса. Само преди месец, на 13 февруари, той и съпругата му Правда вдигнаха наздравици за 38 години щастлив семеен живот. Двамата имат син и дъщеря и две внучета – момче и момиче. Вчера Правда написа в социалните мрежи: „Любовта на живота ми днес има рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет и цялото щастие на земята! Ти си всичко за мен и цялото семейство. Обичам те!“.

Николай Цветков получи стотици поздравления и пожелания, но най-топлото, което със сигурност го е просълзило, е от дъщеря му Никол:

„Честит рожден ден, тати! Точно както на снимката, винаги си ме подкрепял и помагал! Когато бях малка, знаех, че моят татко може всичко, и за всички тези години нищо не се е променило! Тати, ти можеш всичко! Пожелавам ти да бъдеш много здрав, щастлив и спокоен! Пожелавам ти успех във всичко, което ти предстои, и малко късмет, за да върви всичко без напрежение! Аз вярвам в теб и искам да знаеш, че винаги и аз ще те подкрепям и помагам! Много те обичам, тати! Прегръщам те силно и се надявам, че скоро ще мога наистина да го направя!!! Моят тати – моят герой!“.

След раздялата с колегите си Ник, както приятелите му го наричат, написа: „Сърдечно благодаря на всички колеги, служители в системата и приятели, които ме поздравиха по случай предстоящото ми пенсиониране. Вашите мили думи и високи оценки за работата ми ме развълнуваха силно. На тях държа повече, отколкото негативното отношение на висшестоящите. След участието ми в предаването „120 минути“ бях командирован в Специализираната прокуратура, където срещнах много кадърни колеги и натрупах полезен опит. Ще защитавам истината и правовия ред така, както го правех и досега“.

В Спецпрокуратурата той бе наблюдаващ прокурор на водното бедствие на Перник.

От днес прокурор Цветков сваля червената тога и скоро ще облече черната адвокатска. Червената завещава на малкия си внук Борис, след като синът му вече е дипломиран юрист и има други планове.

„Докато той порасне, тогата ще ми трябва в края на годината, за да се маскирам като Дядо Коледа. Скоро ще я заместя с черна, за да продължа работа като адвокат. И вярвайте, ще бъда един от най-добрите!“.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *