Топ теми

„Вихрен“ бори множеството контузии с курбан за здраве, клубният бос Коко Динев и опериран халф осигуриха жертвените агнета

Повдигащ колективния дух в съблекалнята тиймбилдинг под формата на курбан за здраве си организираха футболистите и спортно-техническият щаб на „Вихрен“. Събитието се случи веднага след трудната, но сладка победа в отложения мач с „Балкан“ в Сандански. Двете агнета, които присъстващите хапнаха, съчетавайки гастрономическото удоволствие с разбор на отминалия двубой, бяха осигурени от Константин Динев-Коко и полузащитника Кристиян Николов, за когото полусезонът се оказа нулев заради тежката контузия на коляното, която го сполетя още в самото начало на кампанията. Курбанът бе насрочен именно поради множеството травми и контузии, преследващи постоянно детелините, които и без това са в камерен кадрови състав. Дори в момента аут заради болежки освен Кр. Николов са нападателите Иван Лазаров и Лай Диате, както и халфът Никола Георгиев. От доста време групата за официалните мачове не е достигала оптималния си вид с включени в нея 18 имена.

От лагера на санданчани изразиха надежда, че ритуалът около курбана, извършен съгласно църковните канони, ще повлияе благотворно и травмите на зелено-белите футболисти ще секнат или поне трайно ще намалеят. На другия ден наставникът Здравко Лазаров-Електричката и хората му проведоха възстановителна тренировка и получиха дълъг уикенд почивка от петък до понеделник. Не се предвижда контрола през паузата, отворила се в състезателния календар заради местните избори.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *