Вицесветовният и европейски шампион по кикбокс Доброслав Радев взе участие в летния международен лагер в Разлог

Вицесветовният и европейски шампион по кикбокс на България от СК “Патриот“- гр. Дупница Доброслав Радев, взе участие в летния международен лагер в гр. Разлог, на лагера присъства неговия треньор кикбоксьор № 1 на община Дупница и председател на СК “Патриот“ Кирил Чакъров и световния шампион по кикбокс и съдия по кикбокс Ани Минкова. В Разлог се проведе първия в историята на Световната Асоциация на Кикбоксовите Организации /WAKO/ летен международен лагер за рефери и съдии на татами стилове. Участие в събитието взеха над 40 международни съдии от 12 държави и 20 техни колеги с различни съдийски категории от България. По време на лагера се проведе преатестация на съдийския корпус на БККБМТ за татами стилове и лицензиране на нови съдии.

Семинарът води от Председателя на съдийския комитет на WAKO за татами стилове г-н Браян Бек в присъствието на почти всички членове на татами комитета, сред които е и Председателя на съдийското татами направление г-н Иван Иванов.

Домакин бе Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, на които бе възложена организацията на елитното събитие. Лагерът бе воден от националния треньор и един от най –добрите сръбски специалисти Миодраг Йотич, съобщи председателят на СК “Патриот“ –Дупница, треньор по кикбокс № 1 на община Дупница Кирил Чакъров и неговата съпруга-световната шампионка по кикбокс за България и съдия по кикбокс Ани Минков.

Доброслав Радев го чака европейско първенство по кикбокс в началото на месец септември, допълни Кирил Чакъров.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *