Владо Карамазов и Захари Бахаров на нож! Бизнес проект скара бившите най-добри приятели!

Двама от най-популярните български актьори – Владо Карамазов и Захари Бахаров – са в изключително обтегнати отношения, пише в. „Уикенд”.

От най-добри приятели и колеги двамата преминали на етап, в който дори не се поздравявали, разказва изданието. Причината е повече от тривиална – пари!

Преди време  Карамазов и Бахаров, заедно с Юлиан Вергов, развивали общ бизнес. Фирма, под шапката на която имали няколко доста успешни театрални проекта.

Без предупреждение и обяснение обаче, по-големият от двамата братя Бахарови напуснал общото начинание. Отдал се на индивидуални проекти или на такива, в които си партнира с половинката си в живота Дима Алексиева.

Именно един такъв – „Поетите” – още повече смразил двамата театрали.

Във въпросното начинание известни актьори рецитират поезия. Като звезда Карамазов също получил покана за участие. Уж всичко било готово, когато в последния момент се отказал. Изправил организаторите пред предизвиквателството да замаскират липсата му.

Въпреки че крайният продукт се получил и без негово участие, Бахаров бил бесен, че бившият му партньор се подиграл така с него. Алексиева на свой ред се опитала да замаскира гафа с това, че явно популярният и като водещ Карамазов не се чувствал достатъчно уверен, за да рецитира поезия.

Близки до средите обаче споделят, че Карамазов нарочно изиграл бившия си ортак. Искал да види какво е някой да обещае и накрая да отсъпи от думата си. Нещо повече – Владо нямало как да прости на Захари за това, че той прибира стахотна печалба сам, а не пожелал да работят заедно по проекта.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *