Влачиха куче, вързано за джип в Перник

Клип на джип, който влачи куче в Перник взриви Фейсбук. Той е пубикуван в групата I see you КАТ Перник. Грозното видео е заснето тази вечер от Тони Захариев.  На клипа се вижда как животното е вързано за теглича на джипа, който се движи в посока „Стара Тева“. Мъжът е спрял мъчителя на животното, на мястото е пристигнала и полиция.Видеото възмути перничани и в мрежата заваляха гневни коментари.

„Мизерен нещастник, да го влачат и него така дано“, „Изрод“, „Тука има институции, които трябва да се самосезират. Къде сте господа?“, бяха част от постовете.

„Не ги познавам но карах по тях.Но мисля ,ЧЕ кучето го прибираха от НЯКАДЕ. Бездомни кучета нападаха вързаното куче, но спираха и ги разделяха .Не караха с голяма скорост. / като при влачене / караха бавно. Кученцето явно имаше някакъв проблем с краката“, пък гласеше друг коментар.Над 50 коментара само за час имаше в социалната мрежа с настояване за наказание на шофьора за проявена жестокост.

След намесата на гражданите и полицията стопанинът е прибрал кучето в джипа, твърдят перничани, станали свидетели на отвратителната сцена.

           КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *