Внучката на Тодор Колев се завръща в „Откраднат живот”, Теодора окончателно се пресели в България

Внучката на Тодор Колев се готви за завръщане в сериала „Откраднат живот”, научи HotArena. Теодора Кулева, която преди дни роди първото си дете, наесен най-вероятно отново ще блести в докторската поредица. Тя ще съчетава майчинството с работата.

Младата Теди влезе в сериала на Нова тв преди няколко сезона с ролята на анестезиолога д-р Албена Войнова, незаконна дъщеря на героя на Емил Марков – доц. Захариев. В началото тя търпя много критики от страна на зрителите, които я смятаха за връзкарка. С времето обаче те свикнаха с образа ѝ и започнаха да го харесват. Точно тогава Теодора реши да напусне продукцията и страната ни, заминавайки за Лондон, където се омъжи. Нейната половинка Джоузеф Гууд също като нея е актьор, който обаче се занимава и с рисуване. В началото двойката се радвала на безметежни дни, но след това Джо бе измамен от некоректни работодатели и остана без работа и без пари. Както тогава „Уикенд” писа, финансовите проблеми на семейството съвпаднаха със забременяването на Кулева. Двойката се върна в България и детето им – Джейна, се роди именно в родината на майката, вместо в Англия.

В разгара на пандемията това се оказва едно от най-умните решения на младото семейство, тъй като в страната ни проблемът със заразяването е в пъти по-малък в сравнение с Острова. Родината ни се оказва и доста по-гостоприемна спрямо Теодора и нейния любим. Тук всички врати за работа все още са отворени пред младата актриса. Говори се, че тя е решила да се възползва от възможността и вече е готова да се върне в „Откраднат живот”, макар и с бебе на ръце. Само за две седмици след раждането Теодора е успяла да време в идеална форма, а след още няколко най-вероятно ще може отново да практикува професията си. Преди време същото направи и колежката ѝ Ралица Паскалева – доктор Стилянова в сериала. Тя игра бременна в продукцията, роди през ваканцията между сезоните, а след това се върна триумфално на екран, съчетавайки снимките с грижите за бебето.

Завръщането на Теодора Кулева на снимачната площадка вече бе подготвено от сценаристите на „Откраднат живот”. След като в няколко поредни сезона името на героинята ѝ дори не се споменаваше, в последните епизоди на сезон 9 персонажът бе въведен чрез разговори на другите герои за него. Екранният баща на Албена – доц. Захариев, започна системно да я издирва по телефона, а на финала успя да се чуе с нея, след като в продължение на седмици я бе търсил безуспешно. Най-вероятно в предстоящия сезон 10 доктор Войнова ще се завърне, за да заплете интригуващи истории около собствената си персона. Очаква се появяванията ѝ на екран първоначално да са кратки, защото младата майка едва ли ще има време за дълго висене на снимачната площадка. Семейството ѝ обаче най-вероятно ще помогне с отглеждането на бебето, за да бъде тя възможно най-пълноценна в работата си.

Междувременно нейният съпруг Джоузеф най-вероятно също няма си седи вкъщи със скръстени ръце. Очаква се и той да потърси някаква работа в България, тъй като в Англия поне за момента не му върви много. Нищо чудно в „Откраднат живот” да измислят роля и за него, ако преценят, че това ще вдигне рейтинга на сериала. Той може изключително успешно да влезе в образа на чужденец, дошъл да живее в България. Ако не друго, поне английският му ще е автентичен, когато се наложи да го говори, пише „Уикенд“,

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *