Волен Сидеров вдига сватба

Волен Сидеров официално ще се врече във вярност на спътницата си в живота Деница Гаджева. Сватбата на лидера на „Атака” и майката на детето му е насрочена за 24 септември. Бившата депутатка, която се отказа от кариерата си в името на семейството, дълго чакаше предложение от своя любим и ето че най-сетне той се е престрашил отново да надене брачната халка.

Запознати издават, че Сидеров изчаквал синът му Волен-младши да порасне, за да може да участва в сватбеното тържество на родителите си. На 17 септември хлапето ще навърши 2 години и партийният лидер преценил, че това е идеалният момент да се венчае за голямата си любов Деница. Говори се, че на сватбата ще присъства ограничен кръг от хора, защото семейството открай време избягва да вдига шум около личния си живот.

Бъдещата булка вече е избрала семпла, но елегантна бяла рокля за тържествения момент, а младоженецът ще заложи на традиционния черен костюм с вратовръзка, докладват хора от обкръжението им. Официално облекло е подготвено и за малкия Волен, който ще сподели с родителите си щастливия миг на тяхното бракосъчетание.

Сидеров се зарече, че ще се ожени за Гаджева още когато синът им се появи на бял свят, но подходящият момент за това все не настъпваше, пише Пик. Националистът стана баща на 59 години и днес споделя, че Деница е единствената жена, която е успяла да укроти опърничавия му нрав.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *