Володя Стоянов пя на рождения ден на войводката Теодора Мичева

Благоевградската активистка на ВМРО Теодора Мичева празнува рождения си ден с роднини и приятели. Тържеството беше в зелената градина на бащината й къща в кв. „Струмско“, където имаше двоен купон, тъй като рожденик беше и нейният вуйчо – музикантът Валентин Иванов.

Специален гост на войводското парти беше певецът Володя Стоянов, който изпя китка от комитски песни и вдигна градуса на настроението на макс. В дружен хор се включи и цялата чета гости начело със зам. областния управител Иван Стоянов, от поканените липсваше само Ангел Джамбазки, който не дойде заради ангажименти покрай еврокампанията.

Теодора Мичева бе отрупана с пожелания за здраве, обич и успех от приятели от цялата страна, а подаръците, които най-много я зарадваха, бяха исторически книги.

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

6 Коментара

  1. Справедлив

    Патриот била тя, нека признае пред всички какви жени взима в повечето случаи за работнички в Lafka, жени мюсюлманки! А жени християнки, красиви, образовани и с добри и чисти души Не! Теди, Теди, подлъгваш се много по моабетите на някои “хора” и един ден ще патиш заради това, както вече изпатиха доста хора! Моли се само да не платиш с живота си заради завистта и дяволските души на някои, които слушаш и приемаш всичко казано от тях за чиста монета! Всичко се връща и понякога не на поръчителите, а на наивните извършители!

    Отговори
  2. Краси

    Санде, верно е брат, колко редовни и дългогодишни клиенти на тая помакиня ги застигнаха загадъчно лоши неща. Шофьорът на благоевградския бизнесмен Йордан Йорданов Жъчката – Станислав Новоселски също беше клиент на тази зла жена. Има информация, че го е подтиквала да краде служебни пари и него и други. Тая като види бременна жена и я кълне да пометне, толкова е комплексирана и завистлива. Фризьорския й салон е на Ул. Полковник Дрангов Номер 8 в Благоевград, Фризьорски Салон КЕТИ

    Отговори
  3. Сашо

    Тая Теодора съм я виждал да ходи на фризьор в една стара и полуразрушена къща, която има слава на прокълната, навремето са живяли в нея много зли хора, а самата 40-годишна фризьорка Къдрияна от помашки произход, която също е зъл човек, не може да забременее заради влиянието на къщата. Най-краткият престой в тази къща е изключително вреден и дори опасен. Теодора нали е бизнесдама, защо не посещава луксозни фризьорски салони, явно е бизнесдама само на думи!

    Отговори
  4. Надя

    Теодоро, невъзпитана селска пръчко, помниш ли датата 27.07.2018 година, когато ти и част от твоите франчайз партньори и служители на Lafka правихте Курбан за здраве на служителите на Lafka Благоевград, защото много от служителите претърпяха жестоки инциденти, помниш! Търговската верига Lafka е проклета Теодоро и нищо добро не ви чака! Не сте за завиждане въобще! Много се филмирате, слезте на Земята и ти и някои от дружките ти, едно НИЩО СТЕ! Грозни и прости селянки!

    Отговори
  5. Кети

    Активистка на ВМРО, патриот, злобна и завистлива въшка с мешана кръв! Скоро свършва „царството“ ви Теодора Мичева и на теб и на протежетата ти! Оранжева помакиньо! Прякора ти Моргата Теодора Мичева ти подхожда перфектно!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *