Време ли е да заживеете заедно! Вижте дали големият момент е настъпил

Чувствате, че големият момент е настъпил! Вече сте много близки и ви се иска да се събуждате всяка сутрин заедно в едно легло. Край на изпращанията до вратата или на уговорените срещи.

Ето 7-те признака, по които ще познаете, че вече определено е време да заживеете заедно.

1. Не можете да си представите живота без него

Мисълта да сте сама без той да е до вас и да ви обича и подкрепя ви огорчава и депресира? Определено той е човекът на вашия живот! Спрете да си представяте прекрасното ви бъдеще заедно – изградете го и започнете от общия дом.

2. Дрехите и принадлежностите ви са в неговия дом

Може и да е обратното. Но, да, ако вече почти сте се нанесли у партньора си, можете сериозно да обмислите за официално преместване. Моментът е настъпил, не се чудете.

3. Прекарвате все повече време заедно

Всеки момент, в който сте свободни, искате да сте заедно. Времето заедно не ви стига, казвате си всичко и постоянно имате нужда един от друг. Няма по-хубаво от това да имате верен партньор до себе си.
4. Чувствате се свободни и спокойни във връзката си

Правите всичко, което желаете без притеснения и се чувствате себе на повече от 100%. Това е мъжът, който ще ви направи най-щастлива.

5. Помагате си и се подкрепяте като истински и зрели партньори

Вие не сте просто двойка, а едно цяло и всеки се грижи за другия. Не чакайте правилния момент, а вземете нещата в свои ръце и помислете за общ дом.

6. Планирате общи пътешествия и дори общ бюджет

Споделените финанси са присъщи за истинските семейства. Ако вече сте направили тази крачка, то вашата семейна касичка може да започне да трупа за общия наем.

7. Справяте се с трудностите заедно

Проблемите и конфликтите са неизбежни. Ако успявате да балансирате в трудните ситуации и заедно да се справите с възникналите проблеми, то определено връзката ви има бъдеще.iwoman.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *